1 op 1 Ayurvedische NajaarsReset 

Het wordt kouder buiten, wind en regen zijn meer de regel dan de uitzondering en de dagen worden weer korter. Enter herfst. We gaan weer van buiten naar binnen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Er mag meer rust en stilte komen na alle sociale activiteiten tijdens de zomermaanden. Van aan naar minder aan en misschien soms zelfs uit bij tijd en wijlen. 

Een Ayurvedische NajaarsReset kan je helpen jezelf een reset te geven om een nieuwe, frisse start te geven voor het nieuwe seizoen. Je begint het nieuwe seizoen met meer energie, een rustigere huid, een hoofd zonder watten, minder of geen buikklachten en rust in je lijf en hoofd. Én je hoeft geen honger te lijden. Wil jij dit? Meld je dan nu aan voor de 1 op 1 Ayurvedische NajaarsReset. 

 Wat houdt een Ayurvedische NajaarsReset in?

Je begint de Reset met de voorbereidingsfase van drie dagen. Tijdens deze drie dagen begin je met het afbouwen en uiteindelijk stoppen van cafeïne, alcohol, fastfood, kant-en-klare producten, geraffineerde suikers en zoetigheid.
Vervolgens start de Reset fase van drie dagen waarin je eet volgens het mono dieet bestaande uit 3x per dag het Ayurvedische gerecht Kitchari. 
Je sluit de NajaarsReset af met de opbouwfase om langzaam aan de voedingsmiddelen die je hebt afgebouwd weer te introduceren. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om niet alles terug in je voedingspatroon terug te brengen. 

 Wat krijg je?

 • Na een uitgebreide intake maak ik een uitgebreid en speciaal voor jou geschreven Resetplan zodat jij het maximale uit jouw Reset kunt halen. Hierin staat welke voeding voor jou het beste werkt op basis van jouw dosha (mind/body type), recepten voor zowel de afbouwfase, Resetfase en opbouwfase zodat jij niet hoeft uit te vogelen wat je dan kan eten
 • Je ontvangt de Reset Box met alle basisbenodigdheden (exclusief groenten) voor de driedaagse kitchari cleanse t.w.v. 39,95
 • Een tongschraper om elke ochtend de toxines, die tijdens de nacht zijn losgekomen, te verwijderen
 • Coaching van mij tijdens jouw Reset voor al je vragen en steun via Whatsapp en/of mail 
 • Een korte evaluatie
 • Daarnaast is het mogelijk om een Ayurvedische massage daarbij te voegen voor een eenmalig gereduceerd tarief ter extra ondersteuning tijdens jouw NajaarsReset.

Wil jij met meer energie en zonder gekke klachten de herfst en winter? Stuur mij een berichtje via info@thehealthloveconnection.nl en dan plannen we de volgende stap zodat jij met energie de koudere maanden van het jaar in gaat.

Kosten 1 op 1 Ayurvedische NajaarsReset: € 135,- 
Kosten 1 op 1 Ayurvedische NajaarsReset incl Ayurvedische massage: € 200,-

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop