1:1 Ayurveda Coaching

Tijdens mijn exclusieve 1:1 Ayurveda coachingstrajecten leer ik jou hoe jij jouw gezondheid, self love en good mood weer terug kunt krijgen. Als jouw gezondheid in balans is en zelfvertrouwen hebt, heb je alle ingrediënten in handen om voluit te leven. Voluit leven met je gezin, in je carrière, met vrienden en familie en alle andere dingen waar jij waarde aan hecht. Ayurveda is een van een holistisch mensbeeld. Iedereen is uniek en zo wordt er ook naar een ieders gezondheid gekeken. Geen ‘one size fits all’.

 
Je kunt kiezen voor Connect 2in1, Connect 3in1 en Health Love Connect.
 
 
Ik kan jou helpen als:
 • Vermoeidheidsklachten, heel weinig energie
 • Futloos, nergens zin in hebben
 • Teveel in je hoofd zitten
 • Prikkelbare darm syndroom
 • Hoofdpijn, migraine
 • Slaapproblemen
 • Problemen rondom de cyclus (endometriose, PMS, PCOS, heftige en pijnlijke cyclus, etc) 
 • Problemen met vruchtbaarheid en conceptie 
 • Zwangerschapsklachten
 • Over- of ondergewicht
 • Spijsverteringsklachten
 • Algehele gezondheid en welzijn
 • Spijsverteringsklachten
 • Hormonale onbalans
 • Overgangsklachten
 • Stress, angst en depressie
 • Acne, eczeem, psoriasis en andere huidproblemen
 
Uiteraard kun je ook voor andere klachten terecht. 
 

 Maak nu een afspraak

Connect 2in1 of 3in1 
Connect 2in1 of 3in1 is ideaal voor vrouwen die al bezig zijn met hun gezondheid. Ze zijn zich bewust van wat ze eten, sporten wekelijks en zien het belang in van selfcare. Connect geeft inzicht in wat er écht gezonde versus wat er is aangeleerd. Het helpt bij het zetten van die allerlaatste stapjes naar de meest optimale gezondheid. 
 
Tijdens het eerste consult, van 60-75 minuten, neem ik uitgebreid de tijd om jou te leren kennen. Jouw verhaal, jouw wens en alle informatie die ik verzamel door middel van een uitgebreide anamnese, pols- en tongdiagnose dienen als input voor jouw unieke voedings- en leefstijladvies. Dit uitgebreide advies bevat o.a. informatie over welke voeding bij jou past, kruidenadvies, makkelijk toepasbare tips en praktische recepten. Na een aantal weken zien we elkaar of plannen we een call in voor de eerste follow up en bespreken welke verbeteringen er zijn geboekt, waar je misschien tegen aanloopt en waar we nog winst kunnen behalen. 

Connect2in1 bestaat uit een uitgebreide intake en één follow up consult.
Connect3in1 bestaat uit een uitgebreide intake en twee follow up consults. 
 
Extra:
# Tegen een gereduceerd tarief een Ayurvedische massage of een Reiki behandeling boeken
# Losse consults als toevoeging aan jouw Connect bundel 
 
 
Health Love Connect CoachingSessions
De coachingsessions zijn voor vrouwen die echt willen werken aan hun gezondheid, echt verandering willen inzetten zodat zij hun beste leven kunnen leiden.
Het veranderen van eet- en leefpatroon is niet zo moeilijk. Dat is een kwestie van doen. Wat het lastig maakt zijn ingesleten gewoontes en overtuigingen die iemand heeft over zichzelf. Deze gewoontes en overtuigingen saboteren de inspanningen naar hetgeen wat iemand het liefst wilt: een gezonde body, lifestyle én mindset.
Health Love Connect CoachingsSessions is vergelijkbaar met het pellen van een ui. We gaan laagje voor laagje naar de kern.
 
We beginnen met een uitgebreid consult zodat ik jou kan leren kennen, inzicht krijg in jouw gezondheid, bespreken jouw hulpvraag en we staan stil bij eventuele valkuilen of triggers. Een pols- en tonganalyse zijn ook onderdeel van het consult. Deze twee Ayurvedische onderzoeksmethoden geven zo ongelooflijk veel informatie over iemands gezondheid. Op basis van al deze verzamelde informatie en de wijsheid vanuit Ayurveda, stel ik een op maat voedings- en leefstijladvies op waar je mee aan de slag gaat. Dit uitgebreide advies bevat o.a. informatie over welke voeding bij jou past, kruidenadvies, makkelijk toepasbare tips en praktische recepten. Vervolgens plannen we om de week een call om te bespreken hoe je ervoor staat en vragen die je hebt of doen we een meditatie, yoga nidra of ademhalingsoefeningen. Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van een call een face-2-face in te plannen zodat je deze kunt combineren met een Ayurvedische massage of een reiki behandeling. Na elk gesprek ontvang je een aangepast advies en zonodig oefeningen die je ondersteunen in het bereiken van jouw einddoel. Je kunt kiezen voor een coachingstraject van drie maanden en zes maanden
 
 
Extra:

# Tegen een gereduceerd tarief een Ayurvedische massage of een Reiki behandeling boeken

# Losse consults als extra toevoeging bij drie maanden coachingstraject of een verlenging van drie maanden

 
Heb je nog vragen of wil je kijken of wij de juiste match zijn? Dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

 

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop