Ayurvedische Massages

In Ayurveda is massage heel erg belangrijk en wordt het aanbevolen om dagelijks toe te passen, al is het maar in de vorm van zelfmassage. Het dagelijks afvoeren van afvalstoffen is even noodzakelijk als slapen en eten. 

 

Behalve een heerlijk ontspannen gevoel, heeft een Ayurvedische massage volgende bijkomende voordelen: 

 • vermindert pijn 
 • bevordert een diepere en natuurlijke ademhaling 
 • ontspant spieren, zenuwen, botten en gehele lichaam en geest 
 • stimuleert de spijsvertering, slaap en eetlust 
 • verlicht bij stress, vermoeidheid en uitputting 

Bij The Health Love Connection kun je kiezen tussen zowel een ontspannende warme kruidenstempel massage (Pinda Swedena) als een Ayurvedische warme olie massage (Abhyanga) aan. Je bent van harte welkom in mijn praktijk bij Skin District in het centrum van Haarlem.  

 

Warme Kruiden Stempel Massage | Pinda Swedena
Bij een Pinda Swedana massage wordt je hele lichaam gemasseerd en gestempeld met warme kruidenbundels. De warmte van de stempels versterkt de werking van de kruiden. Het is een heerlijk ontspannende en verwarmende massage. Het brengt het lichaam in balans en zorgt voor een diepe reiniging. Perfect als ondersteuning bij een detox.

De Pinda Swedena massage wordt ook ingezet bij klachten zoals zwelling, oedeem, pijnlijke spieren en tijdens het afvallen. Het verbetert het afweersysteem, vergroot de energiestroom, vitaliseert en verjongt.

Deze massage is uitermate geschikt voor vrouwen met een kapha of vata constitutie.

 

Prijs volwassene: 75,- | 60 min
Prijs kind: 25,- | 30 min

 

Ayurvedische Warme Olie Massage | Abhyanga
Bij een Abhyanga massage wordt je hele lichaam gemasseerd met speciale warme Ayurvedische olie. Het type olie wordt afgestemd op jouw lichaamstype (dosha) en wat jij nodig hebt. De warmte van de olie versterkt de werking en is heerlijk ontspannend. Een Abhyanga massage is dan ook perfect als ontspanningsmassage of bij droogte in je lichaam. Droogte zorgt voor vroegtijdige veroudering en krakende gewrichten. Olie gaat deze droogte tegen en houdt je cellen ‘juicy’. Dit zorgt voor verjonging van de lichaamsweefsels zodat het verouderingsproces vertraagd wordt. De warme olie is heerlijk voedend en legt een beschermlaagje om je zenuwstelsel waardoor prikkels minder of minder snel binnenkomen. Perfect als je je ongegrond, onrustig of vermoeid voelt je wel een oppepper kunt gebruiken! Daarnaast maakt deze massage de huid zacht, soepel en stralend.

 

Deze massage uit uitermate geschikt vrouwen met een vata of pitta constitutie.

 

Prijs volwassene: 75,- | 60 min
Prijs kind: 25,- | 30 min

Maak nu een afspraak

 

Weet je niet welke Ayurvedische massage het beste bij je past? No worries. Stuur me een berichtje en op basis van een aantal vragen kan ik een advies geven welke massage het meest geschikt voor jou is.

 

* women and kids only

 

NB. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, graag afspraak minimaal 24 uur van te voren laten weten. Anders ben ik helaas genoodzaakt 50% in rekening te brengen.

Via onderstaande button kun je zelf jouw afspraak inplannen. Zit jouw datum en/of tijd er niet tussen, stuur een berichtje naar info@thehealthloveconnection.nl en dan kijken we samen naar een geschikt moment. 

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop