Reiki

Reiki

Weet je nog toen je klein was en je was gevallen of had gestoten? Dan rende je naar je ouders. Je vader of je moeder legde een hand op de zeker plek en na een paar tellen was de pijn over. Dat is eigenlijk ook wat Reiki doet. Het gaat uit het van het zelfhelende vermogen van het lichaam. Door het geven van energie via handoplegging kan het zelfhelende vermogen worden gestimuleerd. Energy flows where attention goes.

Voor we starten neem je plaats in een comfortabele stoel of ligt op een massagetafel. Wat voor jou het prettigst is. Je sluit je ogen en brengt je aandacht naar je ademhaling om zo volledig tot ontspanning te komen.

Tijdens de sessie van ongeveer 30-45 minuten, ga ik met mijn handen van de bovenkant van het hoofd naar de voeten om de energie te scannen. Hierdoor voel ik waar energie mag worden toegevoegd of waar er energie weggenomen kan worden. Dit om ervoor te zorgen dat het lichaam de kans krijgt om alle energie weer goed door te laten stromen. Het is een prachtige manier om de tekens van het lichaam te leren kennen en herkennen. Daarnaast is het de ultieme manier om te ontspannen en even volledig tot rust te komen.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen dan is er ook de mogelijkheid om de reiki sessie op een afstand te doen. Energie is immers overal en altijd.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop